Enemmän tehoa messutapahtumien hallintaan Eventoksen avulla

Siirrä messumyynti ja näyttelytietojen hallinta verkkoon

Messutapahtumien myynti ja hallinta on perinteisesti tapahtunut käsityönä sisältäen runsaasti puheluita, sähköposteja ja erilaisia Excel-taulukoita. Olemme kehittäneet uuteen Eventos 3.0-palveluun oman messutapahtumien hallintaan tarkoitetun osion, jonka avulla messujen myynti ja hallinta tapahtuu automaattisemmin ja työaikaa jää enemmän sisällölliseen työhön.

Interaktiivinen kartta näyttelyvarauksiin verkossa

Automatisoi näyttelymyynti interaktiivisen näyttelyvarauskartan avulla. Näytteilleasettajat näkevät näyttelyalueen vapaat paikat yhdellä silmäyksellä ja voivat varata haluamansa osaston klikkaamalla karttaa. Kartta näyttää reaaliajassa vapaat ja varatut osastopaikat ja Eventoksen hallinnasta näet näyttelymyynnin generoiman liikevaihdon myös reaaliaikaisena.

• • •

Oma portaali näytteilleasettajien tietojen hallintaan

Osaston varauksen jälkeen näytteilleasettajat pääsevät tallentamaan yrityksensä ja henkilöstönsä tiedot Eventos Partner -portaaliin. Portaalissa on mahdollisuus myös sähköisten messukutsujen lähettämiseen näytteilleasettajan omaan asiakasrekisteriin, messuosastoon liittyvien jatkotilausten tekeminen ja omille asiakkaille tarjottavien tarjoilujen hallinta modernisti mobiililipuilla.  

• • •

Näytteilleasettajien tiedot ajan tasalle

Julkaise listaus näytteilleasettajista tapahtumasivulla ja Eventos messusovelluksessa (APP). Tiedot päivittyvät portaalissa tehtyjen muutosten jälkeen automaattisesti – eikä sinun tarvitse huolehtia mistään. Eventos Messusovelluksessa on näytteilleasettajille tarjolla kolme (3) erilaista näkyvyyspakettia ja optiona on saatavissa mahdollisuus henkilökohtaisten tapaamisvarausten tekemiseen messuosastolla.

• • •

Enemmän liidejä messuilta

Oletko jo kokeillut liidiskannausta? Asiakkailtamme paljon kiitosta saanut palvelu toimii skannaamalla osallistujapasseista löytyvä QR-koodi omalla puhelimella. Tarjoa näytteilleasettajille moderni työkalu datan keräämiseen osastoilla ja varmista heidän tyytyväisyytensä. Palvelumme käytön avulla varmistat henkilötietojen käsittelyn voimassa olevan tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukaisesti.

Scroll to Top