Ajankohtaista

22.05.2023 10:05
Tapahtumien hallintaa voi toteuttaaa useilla eri tavoilla ja tietojärjestelmillä. Ammattimaisesti järjestettävien tapahtumien hallintaan on tarjolla useita kotimaisia vaihtoehtoja. Eventoksen etuja ovat laaja-alaisuus eli tarjoamme osallistujatietojen hallinnan lisäksi myös mm. tapahtumasovellukset, virtuaali- ja hybridialustat, ohjelmatietojen ja checkin-prosessin hallinnan sekä näyttelyn myynnin, hallinnan ja portaalipalvelut.
 
01.06.2022 16:06

Pelaaminen on yhä suositumpaa ja nyt myös tapahtumissa halutaan tarjota erilaisia pelaamisen muotoja osallistujille. Tapahtumissa itse pelin logiikka täytyy olla yksinkertainen ja jokaisen osallistujan helposti omaksuttavissa. Lisäksi pelitapahtuman kesto on oltava rajallinen, ettei se vie osallistujien huomiota liikaa pois tapahtuman sisällöistä.

20.12.2021 11:12

Tietojen hallinnan digitalisointi on vähentänyt turhaa työtä ja säästänyt kustannuksia Yhdyskuntatekniikka -tapahtumassa.

24.11.2021 09:11

Pitkä jonotus tapahtumaan saapuessa vaikuttaa osallistujakokemukseen ja terveysturvallisuuteen. Sujuvaan saapumiseen kannattaa kiinnittää huomiota jo tapahtumaa suunniteltaessa.  

23.11.2021 10:11

Labquality Oy hyödyntää Prospectumin uusimpia teknologioita tapahtumiensa viestinnässä ja vuorovaikutuksessa. Vuoden päätapahtuma Labquality Days on kasvanut ja kansainvälistynyt viime vuosina.

Jätä yhteydenottopyyntö

Lähetä meille viesti ja olemme sinuun yhteydessä 24 tunnin sisällä.

Käsittelemme tietojasi luottamuksella emmekä jaa tietojasi eteenpäin.