Ominaisuudet

Eventos tarjoaa kaikki modernin tapahtumanhallinnan työkalut.

Tapahtumasivut

Luo monisivuinen tapahtumasivusto vaivattomasti ilman ohjelmointitaitoja. Helppokäyttöisen editorin avulla voit määrittää sivuston ulkoasun ja sisällön vapaasti.

Sivusto on optimoitu toimimaan myös mobiililaitteilla. Halutessasi voit liittää sivustolle myös lomakkeet sekä tapahtuman ohjelmatiedot.

Lomakkeet

Eventos sisältää helppokäyttöisen lomake-editorin, jolla voit luoda tapahtuman ilmoittautumis- sekä palautelomakkeet. Editori tarjoaa kaikki yleisimmät kysymystyypit ja niiden järjestely tapahtuu näppärärästi.

Voit lisätä lomakkeille myös maksullisia tuotteita sekä alennuskoodeja ja määrittää saatavilla olevat maksutavat lomakekohtaisesti.

Lisäämällä kenttiin ehdollisuuksia voit luoda dynaamisia lomakkeita, jotka mukautuvat valintojen mukaisesti.

Upotuskoodin avulla voit liittää lomakkeen myös ulkoisille sivustoille.

Viestintä

Voit lähettää kohdennettuja sähköposti- ja tekstiviestejä tapahtuman osallistujille sekä sidosryhmille.

Sähköpostit muotoilet tyylikkäiksi helppokäyttöisen HTML-editorin avulla. Palvelu tukee myös räätälöityjä sähköpostipohjia.

Viestintä sisältää myös reaaliaikaisen lähetysseurannan sekä kattavan raportointinäkymän.

Osallistujien hallinta

Eventos tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet tapahtuman osallistujien hallintaan. Voit tuoda osallistujalistat tiedostosta tai siirtää halutut tiedot toisesta tapahtumasta.

Voit seurata tapahtuman ilmoittautumisia ja osallistujatietojen muutoksia reaaliajassa.

Osallistujat voidaan järjestellä omiin ryhmiinsä, joka helpottaa erityisesti viestinnän kohdentamista.

Raportointi

Luo sähköisiä raportteja, jotka ovat tarvittaessa jaettavissa myös ulkoisten sidosryhmien kanssa. Raporttien tiedot ovat aina ajan tasalla ja sisältävät kaikki olennaiset tiedot.

Eventos tarjoaa valmiit raportointityypit tapahtumakohtaisiin osallistujatietoihin, lomakkeisiin, ohjelmavalintoihin, näytteilleasettajiin ja tilauksiin.

Raportti voidaan suojata salasanalla.

Ohjelma

Hallitse tapahtuman ohjelmaa Eventokseen sisältyvän ohjelmatyökalun avulla. Ohjelmatietoihin voidaan sisällyttää mm. sijaintitiedot, esiintyjät, teemat ja sessiot.

Ohjelmanumeroihin voidaan liittää myös materiaalia, kuten esitys-, poster- tai abstraktiaineisto.

Tapahtuman ohjelmatiedot voidaan lisätä myös tapahtumasivulle ja mobiilisovellukseen (Eventos Mobile).

Myynnit

Voit liittää lomakkeille tuotteita, kuten pääsylippuja sekä osallistumismaksuja.

Kaikkiin tapahtumiin voidaan lisätä myös alennuskoodeja, jotka sisältävät dynaamisia tuotekohtaisia alennussääntöjä.

Voit seurata tapahtuman myyntiä reaaliaikaisen raportoinnin avulla.

Eventos Contact - Tapahtuman mobiilisovellus

Eventos Contact sähköinen checkin

Eventos tarjoaa vaihtoehtoiset tavat toteuttaa osallistujien saapumisenhallinta ilman turhia jonoja. Nimikorttien visuaalinen ulkonäkö ja jakelu voidaan määrittää tapahtumakohtaisesti.

Mikäli nimikortti on toimitettu etukäteen osallistujille tai jaettu tapahtumasovelluksessa, helpoin tapa kirjata yleisö saapuneeksi on skannata nimikortin QR-koodi. Vastaavasti esipainetut ja tapahtumapaikalla odottavat nimikortit voidaan skannata nimikortin luovuttamisen yhteydessä.

Osallistujien sisäänkirjaaminen voidaan toteuttaa myös sähköisesti samalla tulostaen nimikortit. Sähköinen sisäänkirjaaminen voi perustua myös itsepalveluun, jolloin osallistuja itse kirjautuu tapahtumaan ja saa tulostetun nimikortin.

Nimikortissa olevaa tunnistetta (QR/NFC) voidaan hyödyntää myös muualla tapahtuma-alueella osallistujien logistiikan seurannassa (skannaus eri ohjelmapisteissä), palveluiden käytön seurannassa (lounaat, muut tarjoilut yms) ja yhteystietojen keräämisessä näyttelyalueella.

Eventos Mobile - Tapahtumasovellus

Eventos Mobile on sovelluskaupoista (Android, iOS) ladattava tapahtumasovellus, joka tarjoaa tapahtuman yleisölle kaikki tapahtuman tiedot, viestinnän ja vuorovaikutuksen yhdessä helppokäyttöisessä sovelluksessa.

Kaikki Eventokseen tallennetut tiedot linkittyvät automaattisesti myös mobiilisovellukseen, joten tietoja ei tarvitse syöttää kuin kerran.

Tapahtumanjärjestäjä voi julkaista sovelluksessa uutisia ja niihin liittyviä notifikaatteja. Sovellus voidaan julkaista täysin avoimena, pin-koodisuojattuna tai osallistujakohtaisella salasanalla.

Eventos Mobile - Tapahtumasovellus - tapahtuman mobiilisovellus

Eventos Partner messutapahtumiin

Eventos tarjoaa työkalut myös näytteilleasettajien hallintaan ja viestintään tapahtumissa, joissa on näyttely- ja messutoimintaa.

Näyttelyalueen varaukset on helppoa toteuttaa sähköisen lomakkeen avulla, jossa näytteilleasettajille tarjotaan eri osasto- ja palveluvaihtoehdot ja kerätään varauksen tekevän henkilön yhteystiedot. Varaus voi olla sitova tai se voidaan vahvistaa tapahtumajärjestäjän toimesta.

Näytteilleasettaja voi varauslomakkeella jo tallentaa yrityksen tiedot ja logon tai varauksen tehnyt henkilö voi palata tekemään tämän myöhemmin.

Näytteilleasettajille voidaan avata myös portaalipalvelu, jossa jokainen näytteillasettaja voi hallita oman yrityksen yleisiä tietoja (mm. laskutus) ja tapahtumakohtaisia näyttelytietoja/messuviestejä.

Tapahtumanjärjestäjä voi myös viestittää näytteilleasettajille portaalin kautta. Lisäksi portaaliin voidaan tuoda tuotteita tilattavaksi, esim. osastorakenteet ja varustelu, sekä muut näyttelyalueen palvelut.

Näytteilleasettajan tiedot ja sijainti näyttelyalueella voidaan näyttää Eventos Mobile tapahtumasovelluksessa.

Näytteilleasettajien itsepalveluportaali

Eventos tarjoaa mahdollisuuden hyödyntää näytteilleasettajien itsepalveluportaalia. Portaalin kautta yritys voi itse päivittää yrityksen tietoja (yrityskuvaus, yhteystiedot, messuviesti, logo ym), jotka ovat nähtävissä esimerkiksi Eventos Mobile -tapahtumasovelluksessa. Yritys voi tehdä myös tilauksia näyttelyyn liittyvistä tuotteista portaalin kautta.

Tapahtumanjärjestäjällä on mahdollisuus lähettää tapahtumaa koskevia viestejä portaaliin joko yhteisesti tai näytteilleasettajakohtaisesti. Portaalissa on näkyvissä myös reaaliaikainen raportointitieto yrityksen osastolla mahdollisesti käytössä olevan Eventos Contact -sovelluksen avulla kerätyistä liideistä.

  • Omien tietojen hallinta
  • Messuviestit
  • Tilaukset
  • Liidien raportointi
  • Yhteydenpito

Jätä yhteydenottopyyntö

Lähetä meille viesti ja olemme sinuun yhteydessä 24 tunnin sisällä.

Käsittelemme tietojasi luottamuksella emmekä jaa tietojasi eteenpäin.