Hallinnoi tapahtumasi ohjelmatietoja helposti ja tehokkaasti

Eventoksen keskitetty ohjelman hallinta auttaa pitämään tapahtuman ohjelmatiedot ja materiaalit ojennuksessa ja kaikkien saatavilla. Nyt saat apua myös ohjelman suunnitteluun.


Keskitetty ohjelman hallinta vähentää muutoksista aiheutuvaa työtä

Tapahtumanjärjestäjän työssä voi usein tuntua siltä, että vain muutos on pysyvää. Tapahtumiin liittyy riskejä, kuten sairastumisia tai peruutuksia. Järjestäjien on voitava reagoida muutoksiin niin, ettei niistä aiheudu valtavasti lisätyötä.

Eventos tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet tapahtuman ohjelmatiedon keskitettyyn hallintaan ja julkaisuun.

Ohjelman, esiintyjien ja esitysmateriaalien julkaisu hoituu samalla sekä tapahtumasivustolle että Eventos App -sovellukseen. Muutokset ohjelmaan päivittyvät automaattisesti eikä ristiriitaisuuksia esiinny. Tiedot on helppo jakaa esiintyjille, sponsoreille ja osallistujille yhdellä tallennuksella.


Kehitä tapahtumistasi parempia palautteen avulla

Palautteen kerääminen osallistujilta antaa arvokasta tietoa ja uusia ideoita tapahtuman järjestäjälle. Palaute auttaa kehittämään tapahtumista houkuttelevampia, tehokkaampia ja paremmin yleisön odotuksia vastaavia.

Eventoksella voit kysyä palautetta jokaiseen ohjelmanumeroon erikseen. Yleisö antaa palautteen suoraan tapahtumasovelluksessa, jolloin erillisiä kyselyitä ei tarvita.


Työkaluja ohjelman suunnitteluun  

Eventos tarjoaa apua myös tapahtuman ohjelman suunnitteluun. Tapahtumanjärjestäjä voi kerätä ohjelmaehdotuksia ja arvioida niitä esimerkiksi ohjelmatyöryhmän kesken helppokäyttöisen Eventos Planner -portaalin avulla. Hyväksytyt ohjelmaehdotukset siirtyvät automaattisesti Eventoksen ohjelmatyökaluun, jossa voit määrittää niille aikataulun ja ohjelmatilat.


Eventos tukee myös tieteellisissä tapahtumissa

Eventos sisältää abstraktienhallinnan sekä sähköisen ePosterwall-palvelun ja näyttöruudut tieteellisiin ja akateemisiin konferensseihin, seminaareihin ja työpajoihin.

Lisäksi Eventos Planner tarjoaa mahdollisuuden abstraktien keräämiseen (call for papers). Arviointi onnistuu anonyymisti, ja voit määrittää arviointikriteerit tapahtumakohtaisesti.

Kerää poster-aineistot sähköisessä muodossa ja esitä ne Eventoksen ePosterwall-ohjelmiston avulla Eventos App -sovelluksessa ja tapahtumatilan näytöillä. Postereiden esittämiseen tapahtumapaikalla suosittelemme kosketusnäyttöjä, joita vuokraamme tapahtumakäyttöön.

Scroll to Top