Sähköiset liput ja muut ideat lähestyvään pikkujoulukauteen

Monella työpaikalla mietitään jo kuumeisesti ideoita tulevaan juhlakauteen. Sähköisillä lipuilla, tapahtumapeleillä ja muilla ratkaisuillamme saat juhliin sujuvuutta ja iloista vuorovaikutusta.

Pikkujoulut ovat pimenevän syksyn valopilkku. Juhlien järjestäjällä riittää mietittävää käytännön asioista teeman valintaan, ohjelmaan ja tarjoiluihin. Tapahtumateknologiasta on suuri apu myös firman sisäisten tapahtumien järjestämisessä. Tässä muutama vinkki, miten voit tehdä juhlistasi hauskemmat ja rennommat.


Kerää ilmoittautumiset tapahtumasivulla

Säästät paljon vaivaa, kun keräät ilmoittautumiset pikkujouluihin tapahtumasivun kautta. Näin saat kaikki tarvittavat tiedot ajoissa esimerkiksi tarjoilujen vahvistamista varten. Eventoksen verkkosivueditorilla luot teemasi mukaisen ilmoittautumissivun, jossa osallistujat voivat rekisteröityä helposti ja löytävät ajantasaiset tiedot tilaisuudesta.


Lähetä osallistujille sähköiset liput

Tekstiviestillä lähetettävät sähköiset pääsyliput ovat kätevä tapa varmistaa, että juhlapaikalle saapuvat vain ne henkilöt, joille juhla on tarkoitettu. Pääsylipuissa oleva QR-koodi on nopea skannata ovella. Samalla on helppo seurata, kuinka paljon väkeä on jo saapunut paikalle.


Hoida juhlatarjoilut sujuvammin

Hyödynnä sähköistä QR-pääsylippua myös juhlatarjoiluissa. Voit määrittää lippuun kapasiteetin ennakkoon, eli esimerkiksi montako drinkkilippua koodi sisältää.

Mikäli otat käyttöön Eventos App -tapahtumasovelluksen, sähköiset tarjoiluliput voivat olla myös klikkaamalla lunastettavia mobiililippuja. Tällöin QR-koodien skannausta ei tarvitse tehdä ja anniskelu sujuu entistä nopeammin.


Pelit tekevät verkostoitumisesta hauskaa

Yksi juhlien päätavoitteista on verkostoituminen uusien ihmisten kanssa. Pelit ja verkostoitumispalvelut auttavat juhlaväkeä tutustumaan luontevasti yhteisen aktiviteetin äärellä.  

KivaGames-pelit sisältävät aarteen metsästystä, pisteiden keräilyä tai puhdasta tuuripelailua. Tämän syksyn hittipeliksi noussut bingo erilaisine variaatioineen soveltuu mainiosti myös pikkujouluihin.

Hyödynnä myös Eventos App -sovellusta verkostoitumiseen. Sen ominaisuuksien ja osallistujien profiiliin kirjoitettujen tietojen avulla voit antaa osallistujille erilaisia tehtäviä.


Luo yhteinen fiilistelypaikka juhliin

Verkostoitumista lisää myös Viestiseinä, joka tarjoaa yhteisen fiilistelypaikan viestien ja kuvien muodossa. Voit jakaa myös kuvauspisteen kuvat Viestiseinällä. Näin syntyy sähköinen muistoseinä hauskoista juhlista.


Yhteisöllisyyttä satelliittitilaisuuksiin

Eventos App ja pelit luovat yhteishenkeä myös satelliittitoteutuksena järjestettäviin tapahtumiin. Tämä voi tarkoittaa esimerkiksi tapahtumapelejä, joita pelataan samaan aikaan usealla paikkakunnalla, tai vaikkapa videostriimilähetystä studiolta, jota seurataan eri paikoissa ja jonka kulkuun voi osallistua Eventos App -sovelluksen viestien, äänestysten ja sanapilvien avulla.


Kerää palautetta juhlista

Eventoksen lomakkeilla tai sovelluksella voit myös kysyä osallistujilta palautetta, toiveita ja ideoita, mikä helpottaa tulevien juhlien suunnittelua ja auttaa tekemään niistä entistäkin parempia.


Kysy meiltä lisää

Herättikö tämä ajatuksia tulevaan juhlakauteen? Ota meihin yhteyttä – kerromme mielellämme lisää.

Scroll to Top