Tietosuojaa tapahtumanjärjestäjille – koulutus

Syksyllä pidetty webinaari ”Tietosuojaa tapahtumanjärjestäjille” keräsi ennätysyleisön!


Suuresta mielenkiinnosta johtuen olemme kehittäneet kumppanimme Privaonin kanssa yhteistyössä Tietosuojaa tapahtumanjärjestäjille verkkokurssin. Koulutuksen voi siis suorittaa verkossa omaan aikatauluun sopivana hetkenä ja koulutuksen suorittamisesta saa todistuksen. Koulutus kestää kokonaisuudessaan noin 2 tuntia.

Koulutuspaketti sisältää ajantasaista ja lainmukaista tietoa, mitä tapahtumanjärjestäjän tulee huomioida henkilötietolain ja tietosuojan alaisen datan käsittelyssä.

Koulutuksessa käydään läpi mm.

  • tapahtumajärjestäjä oppii hahmottamaan tilanteet, joissa se on yksin vastuussa henkilötiedon rekisterinpitäjyydestä, sekä erilaisten yhteistyömallien vaikutus rekisterinpitäjyyteen ja siten henkilötietojen käsittelyyn. Mistä asioista tulee sopia kenenkin kanssa ja ketä tulee informoida.
  • tapahtumajärjestämisen markkinointiin ja viestintään liittyvät tietosuojakäytännöt
  • henkilötietojen käsittely tapahtumiin liittyen käytännössä: mitä pitää ottaa huomioon ennen tilaisuutta, tilaisuuden aikana sekä sen jälkeen.

Koulutus on saatavilla helmikuussa 2024, mutta voit ostaa kurssin ennakkohintaan jo NYT!

Koulutus tapahtuu verkossa ja kurssin suorituksesta osallistuja saa todistuksen.

Tarjoamme Tietoturvaa tapahtumanjärjestäjille -koulutuskokonaisuutta nopean päättäjän etuna 149 € / lisenssi (norm. 199 €)! Tarjous on voimassa 31.1.2024 saakka.

Hinnat verottomia. Hintoihin lisätään alv 24%

Scroll to Top